Respektkampagnen 2019

05 marts - 17 april 2019 | Nationalt | Alkohol & Samfund og TrygFondenMålgruppen

Målgruppen har førhen fokuseret på de 45+ årige, dem som vi ved er den største gruppe i behandlingssy-stemet. Vi vil med kampagne gerne nå gruppen af drikkende før de har drukket i 10 år og er hårdt ramt af både de psykiske og fysiske konsekvenser af et årelangt overforbrug af alkohol.
Målgruppen er mænd og kvinder mellem 35-45 år som drikker for meget. Ifølge sundhedsprofilen 2017 er det også i denne gruppe vi finder flest som gerne vil nedsætte deres alkoholforbrug og de må være mere motiveret for at skabe en adfærdsændring i forhold til deres nuværende forbrug.
I årets kampagne har vi valgt at fokusere vores ressourcer på en målgruppe, hvor vi kan have en forebyg-gende effekt, ved at få dem til at ændre adfærd inden de har drukket i alt for mange år og det ikke endnu har fået alt for store konsekvenser for dem og deres pårørende.

Perioden

Den kommende alkoholkampagne vil strække sig over 6 uger. Kampagnen vil derfor blive afviklet mellem 5. marts-16. april 2019. Kampagnen kommer til at ligge sig op ad påsken og kan være med til at skabe op-mærksomhed på vores alkoholforbrug optil en højtid, hvor vi ofte er samlet med familien omkring alkohol.

Hope bliver til Alkolinjen

I den kommende kampagnen vil det ikke længere være hope som er afsender på Respektkampagnen.
Det sker da rådgivningerne i Alkohol & Samfund fusionere. I fremtiden kommer hope.dk til at hedde alkolinjen.dk og al rådgivning vil foregå under navnet Alkolinjen.

Ny kampagneleder

Kampagnen har fået ny projektleder. Hvor det førhen har været Allan Jonas som har holdt styr på kampagnen er det i år Mie Erikstrup, som har overtaget styringen fra Allan Jonas.
Mie har været med i kampagneteamet sidste år og tager de erfaringer med ind i årets kampagne.

Har I spørgsmål omkring kampagnen eller godt vil skrives på listen til at modtage emails fra kampagneteamet er I meget velkomne til at ringe eller skrive til Mie på 25 32 82 83 eller
mie@alkohologsamfund.dk.

 

For du ikke mails fra kampagneteamet, men vil gerne holdes informeret om hvad der sker i kampagnen, så tilmeld dig mail listen herunder.