Den Nationale Alkoholkonference 2018

30 januar - 31 januar 2018 | Tivoli Hotel & Congress Center | Alkohol & Samfund og TrygFondenDeltag på Alkohol & Samfund og TrygFondens årlige Nationale Alkoholkonference, DNA18, som i år sætter fokus på unge & alkohol og afhængighed.

 

Konferencen finder sted d. 30. og 31. januar 2018 på Tivoli Hotel & Congress Center i København. Hør om hvordan vi kan forebygge og afhjælpe de problemer der opstår som følge af unges (15-25årige) brug af alkohol. Bliv inspireret og hør eksperter og andre fagfolks erfaringer på området. Desuden vil et panel af unge karakteriserer, hvad de mener skal være gældende for fremtidens alkoholkultur blandt unge. Det andet tema omhandler alkoholafhængighed. Hør om hvad der sker i hjernen, når man drikker alkohol, hvad afhængighed er og hvordan afhængighed skal behandles. Der stilles desuden skarpt på enkelte praksistiltag og nyt fra den danske alkoholforskning, hør f.eks. om metoden CRAFT, der også hjælper de pårørende, og om metoder til tidlig opsporing af alkoholisk leversygdom.

 

Konferencen er et mødested, hvor forskere og fagpersoner fra kommunale, regionale og private organisationer inden for alkoholområdet kan lære af hinandens tilgange og få opdateret viden om forebyggelse og behandling. Sidste år var der 300 deltagere.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DNA18.